柿乾茄醬炒雙鮮

柿乾茄醬炒雙鮮

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • (含川燙和料理用)
    1020 克
  • 柿乾 切塊
    4 顆
  • 生花枝圈
    80 克
  • 蝦仁
    100 克
  • 香油
    15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 番茄醬
    50 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    80 克
  • 切段
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.4 g
Kalorie 893 kJ / 213.6 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 7.2 g
Węglowodany 34.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...