Urządzenia i Akcesoria
柿乾茄醬炒雙鮮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和料理用)1020 克
-
柿乾 切塊4 顆
-
生花枝圈80 克
-
蝦仁100 克
-
香油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
醬油1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
番茄醬50 克
-
綠色花椰菜 切小朵80 克
-
蔥 切段15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.4 g
Kalorie
893 kJ /
213.6 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan