剁椒魚菲力

剁椒魚菲力

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 白魚肉片 (帶皮或去皮皆可),切塊
    300 克
  • 打散
    1 顆
  • 麵粉 (任一種類)
    50 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 紅剁椒醬
    15 克
    15 克 紅辣椒醬
  • 5 克
  • 醬油
    5 克
  • 青蔥 切蔥花
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.1 g
Kalorie 848.4 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...