Urządzenia i Akcesoria
甜薯鷹嘴豆藜麥漢堡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 個
Składniki
-
水500 克
-
地瓜 切丁(約1公分)120 克
-
酪梨 切塊90 克
-
原味優格1 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
蒜頭5 克
-
洋蔥30 克
-
橄欖油10 克
-
罐裝鷹嘴豆 洗淨備用80 克
-
藜麥 預先煮熟(詳見要訣)80 克
-
孜然粉¼ 茶匙
-
紅椒粉¼ 茶匙
-
美生菜 少許
-
番茄 少許,切片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
6 g
Kalorie
746 kJ /
178.5 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan