Urządzenia i Akcesoria
Espuma de maracujá
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
adoçante granulado stevia25 g
-
polpa de maracujá congelada500 g
-
claras de ovo2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 doses
Białko
12 g
Kalorie
1220 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Julho 2017
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 godz.
Pudim de maracujá
2 godz. 5 min
Cocktail de maracujá e lima
5 min
Gelado de mel e amêndoa
8 godz.
Barras de sésamo
1 godz. 15 min
Gelado de pêssego e morango
5 min
Mousse de lima com chocolate
2 godz.
Mousse de limão light
2 godz. 30 min
Mousse de maracujá
10 min
Sorvete de kiwi
8 godz.
Mousse de chocolate e avelã
5 min
Sorvete de manjericão e morango
3 godz. 20 min