Urządzenia i Akcesoria
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in 3 parts2
-
dried shrimp rinsed20 g
-
cooking oil40 g
-
four angled beans cut in slices (2.5 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148 mg
Białko
3 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Chicken Porridge
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min