Urządzenia i Akcesoria
Patty Melt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
4 slices cheddar cheeseSwiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2828 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better Burgers
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pancakes and Waffles
40min
Hazelnut Snow Clouds
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Fettuccine Alfredo
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
S'more Brownie Cups
55min
Classic Diner Burger
25min
Chili Taco Dip
1h
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h