Urządzenia i Akcesoria
Patty Melt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
4 slices cheddar cheeseSwiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2828 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better Burgers
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Mac and Cheese Fritters
3 godz. 15 min
Shrimp Scampi
40 min
Classic Diner Burger
25 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Hamburgers
30 min