Urządzenia i Akcesoria
Lemongrass, mint and ginger tea
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled2 cm
-
piece fresh lemongrass cut into halves15 cm
-
fresh mint leaves only8 - 10 sprigs
-
lemon juice30 g
-
water800 g
-
honey1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
163.8 kJ /
39 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Yoghurt soup cups
1 godz. 10 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Turmeric, lemon and ginger tea
20 min