
Urządzenia i Akcesoria
Fatayer mit Käse und Minze
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 Stück
Składniki
Teig
-
Milch250 g
-
Olivenöl80 g
-
frische Hefe15 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
Zucker15 g
-
Salz1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Minze abgezupft10 g
-
Pecorino50 g
-
Frischkäse75 g
-
Schwarzkümmel-Samen1 ½ TL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
220 kcal /
921 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Street Food
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy