巧克力豆餅乾
TM5 TM6

巧克力豆餅乾

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 70 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 50 克 紅糖
  • 1 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 香草精
  • 130 克 低筋麵粉
  • 20 克 無糖可可粉
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • 90 克 高熔點巧克力 (烘焙用) (可可含量50%)

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
368.9 kJ / 88.2 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy