Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g water
-
20
g fresh yeast
lub 1 tsp dried yeast - 400 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for frying
- icing sugar, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Keine Bewertungen
Polenta
50 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 Min
Peanut Butter and Cookies Cake
1h 15min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Berries and Cream Layer Cake
2 Std. 15 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20 min