Urządzenia i Akcesoria
海鮮無水鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水600 克
-
大白菜400 克
-
豬肉片100 克
-
雪白菇100 克
-
蟹150 克
-
生草蝦 去殼去腸泥150 克
-
青蒜 切段70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
日式醬油 (柴魚風味)1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan