海鮮無水鍋

海鮮無水鍋

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 雪白菇
    100 克
  • 150 克
  • 生草蝦 去殼去腸泥
    150 克
  • 青蒜 切段
    70 克
  • ¼ 茶匙
  • 日式醬油 (柴魚風味)
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36 g
Kalorie 1216 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...