Urządzenia i Akcesoria
咖哩蔬菜炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
咖哩粉1 大匙
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)50 克
-
熟竹筍 切塊(約2公分)50 克
-
綠花椰菜 切小朵50 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)80 克
-
鹽1 茶匙
-
水1020 克
-
短梗米90 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.7 g
Kalorie
2072.9 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
91.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan