百香青蘋果果醬

百香青蘋果果醬

4.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 罐

Składniki

  • 青蘋果 去皮,切塊(約1公分)
    400 克
  • 冰糖
    160 克
  • 百香果 取果肉
    350 克
  • 檸檬汁
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 18.6 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 4220.8 kJ / 1009.6 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 24.6 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 249.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...