苦瓜封肉

苦瓜封肉

4.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 豬肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘
    400 克
  • 蔭瓜 略為切碎
    30 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 苦瓜 切圈(高約2公分),去內膜
    400 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蔭豆豉 拍扁
    1 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.2 g
Kalorie 1048.7 kJ / 250.9 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...