Urządzenia i Akcesoria
苦瓜封肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
豬肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 拍扁1 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.2 g
Kalorie
1048.7 kJ /
250.9 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan