
Urządzenia i Akcesoria
Pizza diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito fresco20 g
-
di farina manitoba400 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di sale1 cucchiaino
Farcitura
-
di mozzarella a pezzi (2-3 cm)200 g
-
di salame piccante tipo chorizo a pezzi150 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di pomodori datterino a metà, senza semi250 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
931 kcal /
3895 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
108 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria