Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
L'impasto
- 100 g di zucchero
- 180 g di mandorle pelate
- 50 g di cacao in polvere
- 2 albumi d'uovo
- 100 g di zucchero
La ganache
- 120 g di cioccolato fondente, e pezzi
- 60 g di panna con il 30% di grassi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Brak ocen
Pane rustico
2sa
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 Min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Brak ocen
Torta di Pasqua
1 Std. 55 Min
Rotolo al cioccolato e arancia
Brak ocen
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1ωρ. 5 λεπτ.
Biscotti alla quinoa
Brak ocen
Biscotti secchi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min
Crêpe
1h 15min