Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
L'impasto
- 180 g di mandorle pelate
- 50 g di cacao in polvere
- 2 albumi d'uovo
- 200 g di zucchero
La ganache
- 120 g di cioccolato fondente, e pezzi
- 60 g di panna con il 35% di grassi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Baci di dama
1h 30min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Lasagne classiche
2 godz. 5 min
Penne all'arrabbiata
Brak ocen
Pizzette al formaggio di capra
Brak ocen
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3hod. 10min
Manzo al tamarindo con riso
8 godz. 10 min
Burro
40 min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min