Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinada
- 20 g ghimbir proaspăt, curățat, tăiat felii subțiri
- 2 căței de usturoi
- 100 g sos de soia
- 50 g miere
- 1 - 2 lingurițe ulei din susan prăjit (5-10 g), după gust
-
25
g sos barbecue
lub 25 g sos barbecue cu hoisin - 1 priză piper negru proaspăt măcinat
Puiul și orezul
- 800 g piept de pui file, fără piele, tăiat cuburi (2-3 cm)
- 400 g ardei grași (cca. 2 ardei), tăiați bucăți (2-3 cm)
-
1
linguriță concentrat pastă de legume,
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - ½ linguriță sare
- 300 g orez alb cu bobul lung
- 1000 g apă
- 2 linguri amidon de porumb (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Porc chinezesc cu legume
1h 20min
Piept de pui pizzaiola
55min
Pui cu sos de smântână și legume
50min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2 Std. 5 Min
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Rulouri de pui în stil florentin
50min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2h 20min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35min