Urządzenia i Akcesoria
Creamy carrot and lentil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
red lentils250 g
-
rice30 g
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
carrots cut into pieces250 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water900 g
-
lemon juice30 g
-
fresh coriander plus extra to garnish2 sprigs
-
pita bread croutons to garnish (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.8 g
Kalorie
858 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Hummus
5 min
Pea Soup
30 min
Lentil and spinach soup
50 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Red Lentil Soup
40 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.