Urządzenia i Akcesoria
Creamy carrot and lentil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
red lentils250 g
-
rice30 g
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
carrots cut into pieces250 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water900 g
-
lemon juice30 g
-
fresh coriander plus extra to garnish2 sprigs
-
pita bread croutons to garnish (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.8 g
Kalorie
858 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup with spinach
40 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Lentil and spinach soup
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Red Lentil Soup
40 min
Pea Soup
30 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min