Creamy carrot and lentil soup
TM5 TM6

Creamy carrot and lentil soup

3.9 (68 ocen)

Składniki

  • 250 g red lentils
  • 30 g rice
  • 200 g onions, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground allspice
  • 250 g carrots, cut into pieces
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 900 g water
  • 30 g lemon juice
  • 2 sprigs fresh coriander, plus extra to garnish
  • pita bread croutons, to garnish (see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
858 kJ / 205 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
31.5 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy