
Urządzenia i Akcesoria
Crema catalana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
di latte intero1000 g
-
tuorli d'uovo10
-
di zucchero (200 g per la ricetta e 100 g per la bruciatura )300 g
-
di maizena40 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di sale1 pizzico
-
la scorza di limone di 1 limone
-
stecca di cannella1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1854 kJ
Białko
11.34 g
Tłuszcz
16.54 g
Węglowodany
62.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria