![French Onion Soup with Puff Pastry French Onion Soup with Puff Pastry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9CE43DE-C4BF-4DCC-A524-D4EB0B58D79D/Derivates/E0567DD5-021E-4E9F-868B-18586930D7EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 14 oz puff pastry, ready-made
- 20 oz onions, quartered
- 4 oz unsalted butter, cubed
- 32 oz beef broth
- ½ tsp white pepper
-
4
slices Gruyère cheese
lub 4 slices Swiss cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cream of Crab Soup
45min
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40p
Broccoli and Cheddar Soup
40p