Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
7 - 10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40 min