![Light Browning 7-10.5 oz Onions Light Browning 7-10.5 oz Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e2250be-7ae4-4aac-b7bc-30c5d17982b0/Derivates/fd51318c-b4df-464b-ae14-6f6310443bdf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
7 - 10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Browning 7 oz Onions
25 menit
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 menit