Urządzenia i Akcesoria
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Chilli con carne
35 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Steak tartaar
30 min
Fideuá van groenten
40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min