
Urządzenia i Akcesoria
Pasta con ajvar e porro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano (opcjonalnie) a pezzi (2-3 cm)40 g
-
di acqua600 g
-
di ajvar (vedere consiglio)330 g
-
di panna100 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di sale¼ di cucchiaino
-
di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.400 g
-
di porro tagliato a rondelle (5 mm)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
668 kcal /
2794 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
103 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Facile e veloce
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria