Pasta con ajvar e porro

Pasta con ajvar e porro

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano (opcjonalnie) a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di acqua
    600 g
  • di ajvar (vedere consiglio)
    330 g
  • di panna
    100 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
    400 g
  • di porro tagliato a rondelle (5 mm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 668 kcal / 2794 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 103 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...