Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (opcjonalnie)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 Min
Baguette di Quiche Lorraine
Brak ocen
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Brak ocen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Pizza diavola
Brak ocen
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Risotto salame e piselli
30 Min
Vellutata di piselli
40 Min
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Zuppa di funghi e patate
45 Min