Urządzenia i Akcesoria
Indiase mosterd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 potjes
Składniki
-
mosterdkorrels witte of gele250 g
-
sinaasappelsap250 g
-
witte wijnazijn250 g
-
suiker100 g
-
gemalen komijn1 tl
-
currypoeder mild1 tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen gember1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
fijn zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kado's uit eigen keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Paashaas apero-hapjes
Brak ocen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Mini panettone
Brak ocen
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Vijgenmosterd
25 min
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Curryketchup
30 min
Mangochutney
1 godz. 20 min