Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 200 gramů brambor, ve slupce
- 100 gramů matjesů
- 20 gramů cibule, napůl
- 1 špetka cukru
- 60 gramů majonézy
- 30 gramů oliv, zelených, na kolečka
- 1 stroužek česneku
- rukola, dle chuti
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 6197 kJ / 1480 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 134.4 g
- Tłuszcz
- 83.8 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Jablečno-cibulový chléb
2 Std. 20 Min
Zelné knedlíky
36 min.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 Std. 40 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Adžika
40 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Čokoládový chlebíček
1 godz. 20 min
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min