Urządzenia i Akcesoria
Aardappelgoulash
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26 g
Kalorie
2159 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vichyssoise met pasta
35 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
IJssandwich
Brak ocen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Venkelsapje
10 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Glühwein
15 min