Urządzenia i Akcesoria
Lemon Poppy Seed Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Bread
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease4 oz
-
lemon1
-
sugar7 oz
-
all-purpose flour8 oz
-
sour cream5 oz
-
large eggs2
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
-
poppy seeds2 tbsp
Glaze
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
220 mg
Białko
4 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Peanut Butter Cookies
30 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Pumpkin Scones
25 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Lemon Pound Cake
2 godz.