
Urządzenia i Akcesoria
Torta tiepida al cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pezzi
Składniki
-
200 g di cioccolato a pezzi
-
110 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
-
5 uova
-
100 g di zucchero + un pizzico per gli albumi
-
20 g di farina bianca + q.b. per infarinare
-
20 g di zucchero a velo
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
353 kcal /
1471 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria