
Urządzenia i Akcesoria
Torta tiepida al cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pezzi
Składniki
-
di cioccolato a pezzi200 g
-
di burro a pezzi + q.b. per imburrare110 g
-
uova5
-
di zucchero + un pizzico per gli albumi100 g
-
di farina bianca + q.b. per infarinare20 g
-
di zucchero a velo20 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
353 kcal /
1471 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria