Pfannkuchen mit Erbsen

Pfannkuchen mit Erbsen

3.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Stück

Składniki

  • Weizenkörner
    250 g
  • Eier
    5
  • Buttermilch
    500 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Sesam
    40 g
  • Mineralwasser mit Kohlensäure
    40 g
  • Erbsen, TK aufgetaut, abgetropft
    400 g
  • Crème fraîche
    4 - 8 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 30 g
Kalorie 3324 kJ / 794 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 14.8 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...