Urządzenia i Akcesoria
Pfannkuchen mit Erbsen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Stück
Składniki
-
Weizenkörner250 g
-
Eier5
-
Buttermilch500 g
-
Öl und etwas mehr zum Braten20 g
-
Salz½ - 1 TL
-
Sesam40 g
-
Mineralwasser mit Kohlensäure40 g
-
Erbsen, TK aufgetaut, abgetropft400 g
-
Crème fraîche4 - 8 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
30 g
Kalorie
3324 kJ /
794 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
14.8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heiß geliebt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brotpfannkuchen
20 min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min
Apfelpfannkuchen
30 min
Kartoffelquickie
40 min
Hefewaffeln
50 min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 godz. 10 min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Gemüsepizza mit Ei
1 godz. 50 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Kernige Kartoffelsuppe
35 min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min