Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 500 g orez alb cu bobul lung (vezi recomandarea legată de porții)
- 320 - 900 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 970 kJ / 229 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez basmati fiert
35 min
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5 godz. 15 min
Orez fiert în aburi
25min
Orez tip jasmine, fiert
35 min
Tocană mexicană de pui, gătită lent
3 Std. 20 Min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Iaurt cu vanilie
13h
Ciocolată caldă cu portocale, pe băț
2h 50 min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Plăcințele cu fructe de pădure
1 godz. 50 min