Urządzenia i Akcesoria
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (opcjonalnie) in blokjes (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Vegetarische chili
35 min
Vegan pudding
15 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Tequila 'Refresher'
5 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Quinoasalade
40 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min