Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 甜椒 (紅、黃皆可)
- 400 克 水
- 90 克 義大利米型麵
- 1 大匙 油
- 5 克 薑, 切碎
- 4 朵 乾香菇, 泡軟、切丁
- 35 克 紅蘿蔔, 切丁
- 100 克 高麗菜, 切丁
- 1 大匙 芝麻油
- 1 ½ 大匙 醬油膏
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1190 kJ / 284 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 54.9 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
豆腐蒸蛋捲
Keine Bewertungen
炒花椰菜起司熱壓三明治
Keine Bewertungen
松露馬鈴薯烤餅佐酒醋雞肉
Keine Bewertungen
香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍
Keine Bewertungen
無麩質檸檬凍派
Keine Bewertungen
牛肉沙嗲和彩虹沙拉
1 Std. 30 Min
咾咾酸梅雞
55 min
墨西哥茄汁辣醬烤蛋
Keine Bewertungen
甜薯鷹嘴豆藜麥漢堡
40min
烤起司菠菜義大利麵捲
Keine Bewertungen
南印香料蛋佐菲達乳酪醬
Keine Bewertungen
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
Keine Bewertungen