Urządzenia i Akcesoria
萊姆蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 個
Składniki
-
奶油 切塊、多備一些刷油用150 克
-
2 大匙 低筋麵粉, ,撒粉用粗粒小麥粉 撒粉用2 大匙
-
糖180 克
-
萊姆 取皮屑和汁液1 顆
-
蛋 (每顆重約53-63克)3 顆
-
牛奶20 克
-
低筋麵粉180 克
-
泡打粉1 ½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
水1400 克
-
黑巧克力(70% 可可含量) 切塊100 克
-
15 克 椰子油天然油(蔬菜油) 如:葵花油、葡萄籽油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan