Urządzenia i Akcesoria
鹹蛋花生晨烤麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 5 min
4 個
Składniki
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
水135 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶油5 克
-
鹽烤花生 (辣味)30 克
-
鹹蛋黃 壓扁45 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
10 g
Kalorie
1225.8 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
morning!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan