Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fermentace pšenice
- 150 gramů pšenice, červené
- 100 gramů syrovátky
- 12 gramů soli
- voda, bez chlóru
Houbový prach
- 50 gramů sušených hub
Červená pšenice
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 50 gramů sýru Gran Moravia
- 20 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů másla
- 100 gramů čerstvých hub, divokých, na plátky
- 150 gramů zeleninového vývaru
- 70 gramů suchého bílého vína
- 2 - 3 špetky soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- divoké bylinky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Białko
- 17.58 g
- Węglowodany
- 48.25 g
- Tłuszcz
- 13.18 g
- Błonnik
- 3.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Perníková čokoláda s mákem a třešněmi
1 godz. 20 min
Pak choi s houbami
15min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 godz.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 Std. 20 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 godz.
Tilápie s červeným kari
40 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min