Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 celý králík, naporcovaný (1 000 až 1 200 gramů)
- 75 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička sušeného drceného chilli, drceného
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 2 kostky drůbežího bujónu
- 330 gramů piva
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 33.88 g
- Węglowodany
- 5.83 g
- Tłuszcz
- 29.71 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Zázvorové rohlíčky
3h
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Huspenina
2h 25min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Zabijačková černá polévka
35 min
Hluchec
2h
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min