Peras al vino tinto

4.7 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de vino tinto Rioja
  • 100 g de azúcar
  • 1 cucharadita de miel
  • 2 palos de canela
  • 3 clavos enteros
  • 800 g de peras maduras (sin piel ni semillas) en cuartos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 217 kcal / 909 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 40.8 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 5.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...