Cheesecakes en verrine

Cheesecakes en verrine

4.7 448 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 verres

Składniki

Le crumble
  • 20 g de beurre
  • 40 g de biscuits Digestive
    40 g de biscuits secs
  • 20 g de fruits à coque (noisettes, noix, pistaches ou amandes par ex.)
  • 20 g de sucre roux
    20 g de miel
La garniture
  • 300 g de fromage à tartiner
  • 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 60 g de sucre
  • 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
    1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 1 pincée de sel
  • 2 œufs
  • 400 g d'eau
Le coulis de fruits rouges
  • 200 g de fruits rouges frais variés
    200 g de fruits rouges surgelés variés
  • 40 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...