培根四季豆卷佐百里香奶油

培根四季豆卷佐百里香奶油

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 馬鈴薯 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮四季豆
    200 克
  • 培根片 (約100克)
    8 片
  • 奶油
    80 - 100 克
  • 新鮮百里香
    1 - 2 茶匙
    1 茶匙 乾燥百里香

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 1596 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...