時蔬鮭魚佐芒果醬

時蔬鮭魚佐芒果醬

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
  • 辣椒粉
    ½ - 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 肉豆蔻粉
    1 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮鮭魚片、去皮 去骨(每片約150-180克,厚約4公分)
    4 片
  • 紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)
    200 克
  • 新鮮甜豌豆 切段
    250 克
芒果醬
  • 芒果果肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 白蘭地 (opcjonalnie)
    50 克
  • 咖哩粉
    1 茶匙
  • 300 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    100 克
  • 原味優格
    120 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 巴西利 (opcjonalnie) 只取葉子,裝飾用
    1 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37 g
Kalorie 2144 kJ / 513 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...