Urządzenia i Akcesoria
Crema de almendras y ajonjolí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porciones
Składniki
-
300 g de almendras enteras, peladas (ver tip)
-
100 g de ajonjolí blanco sin cutícula (ver tip)
-
50 g de aceite de aguacate (ver tip)
-
50 g de miel de agave
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
8 g
Kalorie
1294 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
77 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Nieve de frutos rojos
20 min
Hot cakes de avena
30 min
Hot cakes de harina de avena
30 min
Mantequilla vegana
5 min
Granola de amaranto
10 min
Crema de cacahuate
10 min
Harina de almendras
30 min
Crema de almendras, plátano y mango
10 min
Leche de almendra para despechar
48 godz. 15 min
Salsa cátsup
25 min
Crema de cacahuate
15 min
Nieve de frutas
10 min