Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de almendras, enteras, peladas (ver tip)
- 100 g de ajonjolí blanco, sin cutícula (ver tip)
- 50 g de aceite de aguacate (ver tip)
- 50 g de miel de agave
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1294 kJ / 308 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantequilla de almendras
20 dk
Crema de avellanas y chocolate
10 Min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 Min
Crema de cacahuate
15 Min
Crema de almendras, plátano y mango
10 Min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Crema de cacahuate
10 Min
Catsup
1sa
Hot cakes de quinoa
25 min
Salsa cátsup
25 min
Mantequilla clarificada
3h