Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hongo shiitake seco
- agua, para hidratar
- 100 g de nuez de castilla, pelada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de queso Gruyère, cortado en trozos
- 800 g de agua
-
200
g de arroz
lub 200 g de arroz integral - 220 g de cebolla, en mitades
- 5 dientes de ajo
- 180 g de nabo blanco, cortado en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 400 g de champiñón blanco fresco, en mitades
- 3 huevos
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cda de mora de enebro
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 60 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 400 g de caldo de verduras, en polvo
- 50 g de harina de trigo
- 2 cdas de salsa de soya
- ½ cdita de semillas de fenogreco molidas (ver tip)
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 12296.8 kJ / 2939 kcal
- Białko
- 88 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Tłuszcz nasycony
- 68 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 4390 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Gohan
45min
Ensalada César con chipotle
30min
Gelatina de jocoque
1h
Mojo de ajo
15min
Betún de vainilla
5min
Blintzes
1hod. 30min
Crema batida insuperable
30min
Pesto de jitomate
10 min
Crema batida rápida
5min
Salsa verde cocida
30min
Gelatina de rompope
5h 20min