Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hongo shiitake seco
- agua, para hidratar
- 100 g de nuez de castilla, pelada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de queso Gruyère, cortado en trozos
- 800 g de agua
-
200
g de arroz
lub 200 g de arroz integral - 220 g de cebolla, en mitades
- 5 dientes de ajo
- 180 g de nabo blanco, cortado en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 400 g de champiñón blanco fresco, en mitades
- 3 huevos
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cda de mora de enebro
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 60 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 400 g de caldo de verduras, en polvo
- 50 g de harina de trigo
- 2 cdas de salsa de soya
- ½ cdita de semillas de fenogreco molidas (ver tip)
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 12296.8 kJ / 2939 kcal
- Białko
- 88 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Tłuszcz nasycony
- 68 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 4390 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de hongos con tocino
25min
Mole chiapaneco
30 min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Agua de horchata
15min
Terrina de pato y pollo
9 godz. 30 min
Agua de Horchata
10min
Pasta fresca de jitomate
Brak ocen
Clemole rojo
40 min
Mole Negro
2h
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h
Fresas con crema de coco
40 min
Ensalada César con chipotle
30 min