Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 110 g de harina de repostería
- 300 g de claras de huevo
- 1 cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharaditas de azúcar vainillado
- 100 g de azúcar
- de azúcar
Salsa de fresas
- 500 g de fresas
- 60 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Nata montada
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1511 kJ / 362 kcal
- Białko
- 5.66 g
- Węglowodany
- 45.69 g
- Tłuszcz
- 17.32 g
- Błonnik
- 1.19 g
Alternatywne przepisy
Tarta San Marcos
4 Std.
Tarta colibrí (Hummingbird layer cake)
4 Std.
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Red velvet cake
5 Std.
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 Std. 20 Min
Almíbar básico
10 Min
Brazo de gitano
3 Std.