Carbonada

Carbonada

3.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di fesa di vitello in bocconcini (2 cm circa)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 450 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 30 g di pesche essiccate, a pezzi piccoli
  • 1 pannocchia a rondelle (150-200 g)
    150 g di mais dolce in scatola, a rondelle (150-200 g)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 328 kcal / 1372 kJ
Białko 25.6 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...