Carbonada

Carbonada

3.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di fesa di vitello in bocconcini (2 cm circa)
    400 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di acqua
    450 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    200 g
  • di polpa di zucca a pezzi (1 cm circa)
    400 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pesche essiccate, a pezzi piccoli
    30 g
  • pannocchia a rondelle (150-200 g)
    1
    150 g di mais dolce in scatola, a rondelle (150-200 g)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 328 kcal / 1372 kJ
Białko 25.6 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...