Salsa per pizza

Salsa per pizza

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    10 g
  • di rosmarino fresco
    1 rametto
  • di concentrato di pomodoro
    25 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
    1 scatola
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 57 kcal / 238 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...