
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata con pollo e porro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di pasta stesa (Ø 32 cm)270 g
-
di pangrattato2 cucchiai
-
di porri tagliati a metà nel senso della lunghezza, a pezzi (2 cm)400 g
-
di burro10 g
-
di panna intera100 g
-
uova3
-
di sale1 ½ cucchiaini
-
di pepe4 pizzichi
-
di pollo a tocchetti350 g
-
di funghi champignon tagliati in quarti230 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
563 kcal /
2374 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate invernali
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria