Torta salata con pollo e porro

Torta salata con pollo e porro

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di pasta stesa (Ø 32 cm)
    270 g
  • di pangrattato
    2 cucchiai
  • di porri tagliati a metà nel senso della lunghezza, a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di burro
    10 g
  • di panna intera
    100 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 ½ cucchiaini
  • di pepe
    4 pizzichi
  • di pollo a tocchetti
    350 g
  • di funghi champignon tagliati in quarti
    230 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 563 kcal / 2374 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...