Urządzenia i Akcesoria
梅花酥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
25 个
Składniki
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
红豆沙 市售或美善品自制215 克
-
蛋液 适量, 烘焙上色用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
0.5 g
Kalorie
593 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny