
Urządzenia i Akcesoria
Ciorba
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
Polpette
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
di carne trita mista (manzo, vitello, maiale, ecc.)200 g
-
uovo medio1
-
di pangrattato20 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Zuppa
-
di brodo di carne800 g
-
di riso Originario160 g
-
succo di limone spremuto fresco20 g
-
di yogurt naturale bianco, non aromatizzato200 g
-
uova2
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
310 kcal /
1297 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy