Urządzenia i Akcesoria
法式奶油面包(Brioche)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 片
Składniki
-
牛奶20 克
-
2 茶匙 干酵母粉, (8克)新鲜酵母 剥碎20 克
-
高筋面粉 多备一些作手粉350 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
糖60 - 100 克
-
盐1 茶匙
-
黄油 切小块,多备一些涂抹用170 克
-
蛋黄 稍微打散,给面包上色用1 颗
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny