Urządzenia i Akcesoria
山藥鯛魚蒸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切塊50 克
-
紅鯛魚片 切斜片200 克
-
嫩豆腐 切片(厚約05.公分)150 克
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切片150 克
-
日式醬油15 克
-
米酒10 克
-
蛋 蛋白,蛋黃分開1 顆
-
水 (蒸煮用)500 克
-
海苔絲5 克
-
乾辣椒絲 (opcjonalnie)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.9 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan